Helene Hjortlund står bag Sightsmarter.dk

Helene Hjortlund står bag Sightsmarter.dk

Helene elsker at rejse – især til storbyer. Det har hun gjort i mange år, hvilket der er kommet en række guider ud af. Hun interesserer sig især for kultur, historie og kunst, og du kan godt glæde dig til en masse spændende anekdoter. 

Det er især europæiske storbyer, der har Helenes kærlighed. Og når en by er blevet til sigtseeing byguider og temaguider, ja, så skal de prøves af, og hun tager afsted endnu en gang for at gå alle turene.

Helene er cand.mag. i italiensk og har boet i Italien af flere omgange bl.a. i Rom, Castelli Romani bjergene, Bologna og Milano. Hun har stor erfaring i at arbejde med formidling i større og mindre virksomheder, men lysten til at drive Sightsmarter har været dominerende i en årrække.

Hun afholder også foredrag, hvor hun videregiver sine bedste tips om byen.

Helenes guider er for alle, der har en dyb lyst til virkelig at opleve den storby, som de besøger. Guiderne findes både som e-bøger og lydbøger – lydbøger, fordi det bare er en fantastisk måde at opleve på. ”Man har øjnene fri, mens man lytter. Det er den måde, jeg bedst kan lide at opleve på, og derfor har jeg også gjort det muligt for andre” siger Helene.