Downloadvejledning

Du kan downloade mp3 filen når du modtager din kvitteringsemail, der indeholder et downloadlink. Mailen kommer i din mailboks kort tid efter købet. I alt har du mulighed for at aktivere linket i kvitteringsemailen op til fem gange.

1 Klik  på download

Du starter download processen ved at klikke på download knappen i din kvitterings email.

2 Gem guiderne på din PC

Tryk på Gem som og find en mappe du ønsker at gemme filerne i. For at du altid har styr på dine guider, anbefaler vi, at du opretter en mappe ved navnet Sightsmarter på din computer. Når mappen er fundet trykkes på Gem og downloadet påbegyndes.

3 Find Sightsmarter mappen

Når downloadet er færdiggjort skal du have åbnet og udpakket zipfilen. Tryk på Åben med. Du kan enten bruge programmet winzip ellera din stifinder. Klik på mappen og du vil nu kunne se den gemte zipfil. Hvis du har windows vista eller windows xp sker udpakningen af filen automatisk, når du dobbelt klikker på guiden, som er pakket som en zip fil.  Men hvis du har en ældre version af Windows har du brug for programmet Winzip til at udpakke guiden. Du kan downloade en evaluation version på adressen www.winzip.com som er gratis.

4 Overfør din guide til din mobile afspiller

Hver guide består af en række filer. Nu skal du lægge mp3 filerne over på din mobileafspiller som kan være, din mp3-afspiller, telefon eller din Ipod.

Der er mange muligheder, når lydfiler skal ligges over på mobileafspilleren. Det hele er afhængig af den mobileafspiller du har, er det f.eks en Iphone vil man bruge et tilhørende program som Itunes.

5 Print guiderne

Nu skal guiden, som er et pdf-dokument, printes.  Du har brug for programmet Adobe Acrobat Reader eller noget tilsvarende til at åbne og printe guiden. Hvis du ikke allerede har det kan du downloade Adobe Reader på www.adobe.com
Rigtig god fornøjelse og god tur!